Julhelgen 2014

Både julafton och nyårsafton har sprngit förbi i snabb fart. 
Har haft det supermysigt och njuter verkligen av att haft möjligheten till att vara ledig på riktigt så pass länge, dvs jullov utan en tanke på studier! Skönt och välbehövligt!

Vår julafton börjar alltid dagen innan med mysig middag och spelande av bingolotto under uppesittarkvällen. En mysig tradition med många blickar på värmande ljus och en fin pyntad gran där paketen ligger under.
Att vakna på julaftonsmorgonen är också varje år lika mysigt! Granen är tänd och eftersom vi har som tradition att sova över hos mamma och pappa så har de redan hunnit tända en massa ljus så julkänslan är helt klart där!
Mysig och lugn morgon med lite julklappar, sedan rullar vi under eftermiddagen iväg för firande med släkten!




Efter jul har vi varit bortbjudna på middag under en hel vecka, så första middagen hemna igen blev i måndags. Har passar på att besöka både familj och släkt. Till helgen är det åter igen släktmiddag. Det är så härligt, under julhelgerna tillbringar vi så mycket tid som möjligt med våra nära och kära vilket är jättemysigt!


Nyårsafton firade vi med N systers familj och deras farmor. En trevlig kväll! Eftersom de fick dagarna innan jul en bebis så har det myst en hel del med honom.


Idag har vi kommit hem till stan igen. Haft en skön och mysig kväll i soffan. Har suttit och kollat inför årets resa, frågan är bara vart den bär av!



Självklart har inte träningen lagts åt sidan utan den kör jag på med!




Hoppas att ni har haft en det toppen under dessa lediga dagar! Januari har börjat vilket betyder att vi ska skapa nya minnen!💗